Kit-ul Smart Mood este un kit conceput cu scopul de a asigura un control foarte ușor și inteligent al luminilor din casa ta.

Acest kit conține o placă Raspberry Pi și patru becuri inteligente cu led. Placa Raspberry Pi este construită pe baza celui mai recent procesor Broadcom 2837 ARMv8 pe 64 de biți și aduce conectivitate Wi-Fi și Bluetooth. Becurile intelingente pot fi controlate de oriunde în lume și indeplinesc numeroase funcții: aprindere/stingere lumină, schimbare luminozitate precum și selectarea culorii preferate în funcție de starea personală, poate fi folosit în sufragerie pentru crearea unei atmosefere de film, în dormitor pentru crearea unei atmosfere relaxante sau pot crea multe alte funcții care să vă încânte. 

Acest kit vine într-o formă foarte prietenoasă și foarte ușor de utilizat; este format dintr-o carcasă ZONAMA în interiorul căreia se va afla integrată o placă Raspberry Pi, o antenă, patru becuri inteligente cu led, alimentare și un card SD.

Kit-ul Smart Mood îți poate oferi o viață mai relaxantă și mai lipsită de griji. Nu vei mai fi nevoit să te gândești continuu dacă ai uitat lumina aprinsă, și mai mult, poți pregăti o atmosferă de relaxare chiar dinainte de a ajunge acasă.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Smart Mood Kit

  • Cod produs: Smart Mood Kit
  • Disponibilitate: 1
  • RON1.547,00RON

  • Fără TVA: RON1.300,00RON