Kit-ul Smart Room este un kit conceput cu scopul de a asigura un control foarte ușor și inteligent al luminilor și întrerupătoarelor din casa ta.

Acest kit conține o placă Raspberry Pi, patru becuri inteligente cu led și două întrerupătoare. Placa Raspberry Pi este construită pe baza celui mai recent procesor Broadcom 2837 ARMv8 pe 64 de biți și aduce conectivitate Wi-Fi și Bluetooth. Becurile intelingente pot fi controlate de oriunde în lume și indeplinesc numeroase funcții: aprindere/stingere lumină, schimbare luminozitate precum și selectarea culorii preferate în funcție de starea personală, poate fi folosit în sufragerie pentru crearea unei atmosefere de film, în dormitor pentru crearea unei atmosfere relaxante sau pot crea multe alte funcții care să vă încânte. Întrerupătoarele VL-C701SR și VL-C702SR sunt întrerupătoare comandate radio care se montează extrem de ușor, asemănător cu cele clasice. Datorită suprafeței tactile facută din sticlă de cristal, întrerupătoarele tactile VL-C701SR și VL-C702SR sunt rezistente la apă (funcționează cu mâinile ude), la zgârieturi, la umiditate și sunt ignifuge.

Acest kit vine într-o formă foarte prietenoasă și foarte ușor de utilizat; este format dintr-o carcasă ZONAMA în interiorul căreia se va afla integrată o placă Raspberry Pi, o antenă, patru becuri inteligente cu led, două întrerupătoare, alimentare și un card SD.

Kit-ul Smart Room îți poate oferi o viață mai relaxantă și mai lipsită de griji. Nu vei mai fi nevoit să te gândești continuu dacă ai uitat lumina aprinsă, și mai mult, poți pregăti o atmosferă de relaxare chiar dinainte de a ajunge acasă.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Smart Room Kit

  • Cod produs: Smart Room Kit
  • Disponibilitate: 1
  • RON1.785,00RON

  • Fără TVA: RON1.500,00RON