Prezentare generală


     4Duino este un modul de afişare compatibil cu ArduinoTM cu display LCD TFT rezoluţie 240x320 rezistent la atingere, cu capabilităţi Wi-Fi, perfect pentru aplicaţii IoT (Internet of Things).

      La baza 4Duino este microcontrolerul ATmega32U4 pe 8 biţi de la Atmel. Acelaşi microcontroler se regăseşte pe placa renumită Arduino Leonardo. 4Duino conţine un display TFT LCD color 2.4”, rezistent la atingere. Este alimentat de procesorul 4D Systems Picaso Graphics Processor, care oferă o gamă largă de funcţii şi opţiuni de afişare. În plus, 4Duino conţine şi modulul Wi-Fi ESP8266 care este pre-programat cu setul de comenzi AT firmware, ceea ce îi permite kit-ului 4Duino să aibă multe capabilităţi Wi-Fi.

       4Duino mai conţine şi un conector microSD pe placă, inclusiv pini de alimentare (5V, 3.3V, GND and VIN), 20 pini digitali 20 I/O, dintre care 7 pot fi folosiţi ca ieşiri PWM iar 12 pini dintre aceştia pot fi folosiţi pe post de intrări analogice.

       4Duino este ușor de programat folosind Workshop4 IDE. Workshop4 IDE are noi funcții, și acum este capabil să programeze procesorul Atmel folosind limbajul de programare bine cunoscut Arduino IDE, dar cu noi funcții de grafică adăugate - cu ajutorul 4D Systems Picaso GPU.

       4Duino are încorporat un display touchscreen TFT LCD și o soluție Wi-Fi cu scopul de a oferi o platformă hardware flexibilă. Acest lucru va permite îmbunătățirea proiectelor, mai ales datorită 4D Systems Workshop4 IDE.

       

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

4Duino-24 LCD

  • Producător: Genuino
  • Cod produs: 4Duino-24 LCD
  • Disponibilitate: 1
  • RON518,84RON

  • Fără TVA: RON436,00RON