Prezentare generală

    Teensy-LC (Low Cost) este o placă bazată pe un microcontroler pe 32 de biți, cu un set bogat de periferice hardware, la un preț acceptabil!

    Teensy-LC oferă o colecție mare de capabilități pentru a face proiectele moderne cât mai simple. Conține un procesor ARM Cortex-M0+ la 48 MHz, 62K Flash, 8K RAM, intrăei și ieșiri analogice, hardware Serial, SPI & I2C, USB, și un total de 27 pini I/O.

    Cele mai moderne proiecte implică comunicații seriale cu senzori, alte cipuri, alte sisteme, sau chiar cu internetul. Porturile seriale hardware simplifică proiectele și oferă o performanță excelentă. Teensy-LC asigură conectivitate serială după cum urmează: 2 porturi SPI, 2 porturi I2C, și 3 porturi Serial.  Toate cele 3 porturi seriale sunt susținute de drivere de foarte mare calitate în Teensyduino, cu ambele capabilități de transmitere și primire date, și suportă chiar și  RS485 transmitter. Teensy-LC este ideal pentru proiecte "Internet Of Things" necostisitoare atunci când este combinat cu modulul Wi-Fi ESP8266 Wifi, care necesită un port serial sau SPI mult mai rapid.

    Teensy-LC are același hardware USB puternic ca Teensy 3.1. Transferul de date USB se face direct în memorie. Teensy-LC suportă USB serial, MIDI, Keyboard (international layouts), Mouse, Joystick, și protocoale RawHID. Este suportat un set full de 16 puncte USB bidirecționale, permițând orice tip de device USB. Cu cât sunt adăugate mai multe protocoale USB la Teensyduino, în ciuda costului reduse, cu atât mai repede Teensy-LC va îndeplini task-ul.

    Multe librării Arduino necesită un timer hardware. Produsele Arduino tradiționale au 3 sau 4 timere, dintre care doar 1 sau 2 are rezoluție mai mare de 8 biți. Teensy-LC are un număr total de 7 timere, toate cu o rezoluție de 16 biți sau mai mare, cu scopul de a avea o compatibilitate mai mare cu librăriile easy-to-use. Multe combinații de librarăă uzuale, care în md normal nu ar funcționa, pot funcționa perfect împreună pe Teensy LC și Teensy 3.1.

    Semnalele analogice sunt foarte importante pentru numeroase proiecte. Teensy-LC are 13 pini care pot funcționa ca intrări analogice. Rezoluția acestora este de 12 biți. De asemenea, are un convertor digital-to-analogic pe 12 biți, pentru un semnale de ieșire analogic.

    Procesorul Cortex-M0+ este foarte puternic, 32 bit CPU, creat pentru putere mică, device-uri cu cist redus. Cortex-M0+ are mai puține instrucțiuni și o structură tip bus mult mai simplă decât Cortex-M4 on Teensy 3.1. Pentru coduri simple, M0+ rulează la viteze similare, atunci când rulează la aceeasși frecvență de ceas. Pentru aplicații cu formule matematice, Cortex-M4 poate fi mult mai rapid, și bineînțeles, suportă rate de ceas mult mai mari.

    Cortex-M0+ la 48 MHz este mult mai rapid decât procesoarele AVR pe 8 biți la 16 MHz, în special atunci când lucrezi cu variabile pe 16 și 32 de biți!

    Teensy-LC produce ieșire de 5V direct către WS2812/NeoPixel LEDs.

    Bufferul 74LV1T125 este conectat la pinul 17, cu tensiunea de ieșire pe alt pin.

Specificații tehnice

        

Microcontroler    

 MKL26Z64VFT4     

Tensiune de operare

 

3.3V

Tensiune de intrare

 

3.3V

Pini Digitali I/O 

27

Pini PWM Digitali I/O 

10

Pini de intrare analogici

13

Pini de ieșire analogici

1

Memorie Flash 

62KB

EEPROM

1/8 KB

SRAM

8KBSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Teensy-LC USB Development Board

  • Producător: Genuino
  • Cod produs: Teensy-LC USB Development Board
  • Disponibilitate: 3
  • RON88,06RON

  • Fără TVA: RON74,00RON