Prezentare generală

       GENUINO Zero stabilește un nou standard în ceea ce privește procesarea puterii; are un procesor ARM pe 32 de biți care rulează de trei ori mai rapid decât Uno. GENUINO  Zero îți ofera tot ce ai nevoie pentru a-ți elibera potențialul creativ: procesare audio avansată și capabilități analogice, consum redus de energie, precum și un ceas în timp real, toate la un preț convenabil. Internetul lucrurilor, aplicații de robotică, instalații de artă și alte proiecte sofisticate vor beneficia de pe urma capabilităților plăcii Genuino Zero.

Tehnologie

        Placa Genuino Zero este alimentată de microcontrelorul Atmel SAMD21 , care are un procesor pe 32-biți ARM Cortex® M0 + , cu o frecvență de ceas de 48MHz. Această placă are șase intrări analogice, care pot fi configurate pe 10 sau 12 biți și, de asemenea, oferă un Convertor digital analogic (CDA), cu o rezoluție de 10 biți pentru semnalul de ieșire 1 logic. Folosind GENUINO Zero cu Atmel Studio, puteți utiliza Atmel Embedded Debugger (EDBG), care oferă o interfață completă de depanare, fără a fi nevoie de componente hardware suplimentare, ceea ce face să fie mult mai ușoară depanarea de software. EDBG suportă, de asemenea, un port virtual COM, care poate fi utilizat pentru programarea bootloader și a dispozitivelor. Pentru a compara această placă cu cele actuale, trecute sau depășite vezi pagina de comparare.

        GENUINO Zero și Arduino Zero împărtășesc aceleași componente, caracteristici și calitatăți de fabricație. Acestea reprezintă de fapt aceeași placă sub un brand diferit. În funcție de locul unde trăiești (USA sau în afara USA) vei fi capabil de a achiziționa  Arduino Zero sau GENUINO Zero.

Specificații

Microcontroler

ATSAMD21G18, 32-Bit ARM Cortex M0+

Tensiune de operare

3.3V 

Tensiune de intrare

de la 7 la 12 Volți

Pini I/O Digitali 

20

Pini PWM I/O Digitali

Toți în afară de 2 și 7

Pini de intrare analogici

6, canalele ADC pe 12-bit 

Pini de ieșire analogici

1, 10-bit DAC

Curent DC pe pin I/O

7 mA

Memorie Flash 

256 KB

SRAM

32 KB

Viteză ceas

48 MHz

Lungime

68 mm

Înălțime

53 mm

Greutate

12 gr

Documentație

        Dacă doriți mai multe informații despre programarea și  interfațarea hardware a plăcii GENUINO Zero sau cum să interfațați dispozitive hardware cu aceasta, vă rugăm să accesați pagina produsului. Placa GENUINO Zero este programată, ca toate celelalte placi GENUINO cu ajutorul software-ului (IDE) pe care îl puteți descărca gratuit, cu adăugarea nucleului SAMD pe care îl puteți descărca cu Managerul Board. Pentru a găsi inspirație legat de ceea ce se poate face cu GENUINO ZERO, vă rugăm să vizitați pagina de tutoriale Genuino.cc  și puteți chiar să luați parte la discuțiile de pe forum.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Genuino Zero

  • Producător: Genuino
  • Cod produs: Genuino Zero
  • Disponibilitate: 9
  • RON182,50RON

  • Fără TVA: RON153,36RON