Prezentare generală

        Genuino Micro este cea mai mică placă Genuino care oferă setul complet de pini analogici şi digitali. Procesorul plăcii Micro este la fel de puternic ca şi cel al plăcii Uno, dar dimensiunile mici ale acesteia permit încorporarea plăcii în spaţii înguste, lucru foarte important în cadrul proiectelor unde greutatea şi dimensiunea sunt factori importanţi. Este ideală pentru proiectele care necesită un număr mare de conexiuni cu footprint-uri mici. În plus, se potriveşte perfect într-un breadboard pentru a realiza facil un prototip. Micro este de asemenea capabil să simuleze un mouse sau o tastatură atunci când se conectează la un calculator folosind cablul USB.

Tehnologie

       Genuino Micro, dezvoltat în colaborare cu Adafruit, este o placă bazată pe  ATmega32U4, un microcontroler AVR pe 8 biţi de la Atmel . Conţine tot ceea ce este necesar pentru a suporta microcontrolerul: se conectează simplu la calculator folosind un cablu micro USB. Pinii Micro sunt creaţi pentru o montare uşoară pe breadboard. Procesorul 32U4 Micro are inclusă comunicaţia USB, permiţând plăcii Micro să apară atunci când este conectată la un calculator ca mouse şi tastatură în plus faţa de portul virtual (CDC) serial/COM. Pentru a compara această placă cu cele actuale sau învechite vezi Pagina de comparare.

Specificaţii

Microcontroler

ATmega32U4

Tensiune de operare

5V

Pini digitali I/O

20

Pini PWM

7

USB

1 - B-Micro

Canale analogice de intrare

12

Curent DC Current pe pin I/O

20 mA

Curent DC Current pe pin 3.3V

50 mA

Memorie Flash

32 KB

SRAM

2.5 KB

EEPROM

1 KB

Frecvenţă de ceas

16 MHz

Caracteristici

Native USB, keyboard and mouse emulation

Lungime

48 mm

Lăţime

18 mm

Greutate

13 g


Documentaţie

         Genuino Micro este o placă hardware open-source! Acestea sunt fişierele utile: Schematics - Reference Design - Board size. Dacă doriţi mai multe informaţii legate de programarea Genuino Micro sau cum să interfaţaţi dispozitive hardware cu aceasta, mergeţi la Pagina de produs. Genuino MICRO este programată, ca toate celelalte plăci Genuino folosind Software (IDE) pe care îl puteţi descărca gratis. Pentru a găsi inspiraţie la ce puteţi folosi placa Genuino Micro, vedeţi Genuino.cc.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Genuino Micro

  • Producător: Genuino
  • Cod produs: Genuino Micro
  • Disponibilitate: 20
  • RON90,24RON

  • Fără TVA: RON75,83RON

Etichete: GENUINO MICRO ATMELCPU ATmega32U4