Prezentare generală

    Becul LED WiFi este un bec inteligent care poate fi controlat de la distanţă cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe telefon. Reprezintă o modalitate simplă de a vă personaliza atmosfera cu o paletă de 16 milioane de culori şi diferite tonuri de lumină albă - de la galben cald până la lumină albastră. Nu necesită hub-uri sau controlere la care trebuie să se conecteze; se înşurubează becul în lampă, se descarcă aplicaţia gratis de pe internet şi se instalează pe telefon, se conectează telefonul la bec prin wireless putând cu uşurinţă controla becul cu ajutorul aplicaţiei. Aplicaţia se numeşte Magic Home şi este disponibilă atât pentru dispozitive IOS cât şi pentru Android. Cu ajutorul acestei aplicaţii se pot controla până la 50 de led-uri inteligente. Acestea pot fi controlate fie individual, fie ca grup. Pentru a putea fi controlate simultan trebuie ca led-urile să fie grupate.
    Folosind opţiunea de temporizator pentru a porni becul la anumite ore, se pot crea moduri de trezire grozave. Opţiunea de sincronizare cu muzica (Music Sync) permite schimbarea automată a luminii în funcţie de melodie.
   Becul poate fi controlat de oriunde din lume şi este un cadou perfect pentru deţinătorii de telefoane inteligente şi pasionaţi de tehnologie. Datorită numeroaselor funcţii: aprindere/stingere lumină, schimbare iluminozitate precum şi selectarea culorii preferate în funcţie de starea personală, poate fi folosit în sufragerie pentru crearea unei atmosfere de film, în dormitor pentru crearea unei atmosfere relaxante sau se pot crea multe alte funcţii care să vă încânte.


Specificaţii

Denumire produs

Bec LED WiFi                                                                  

Putere

7.5W

Tensiune de alimentare

100V-240V AC

Culori

RGB

Temperatura culori

RGBW

Unghi fascicul lumina

120 grade

Frecventa de lucru

50-60 Hz

Temperatura de functionare

de la -40 grade la 60 grade

Ore de funcţionare

50000

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Bec LED Wi-Fi

  • Cod produs: WIFI led bulb 7.5W RGB+White dimmablelamp
  • Disponibilitate: 19
  • RON162,63RON

  • Fără TVA: RON136,67RON