Termeni si Conditii


Site-ul ZonAMA.ro, este detinut si administrat de societatea S.C AMA TECH DEVEL S.R.L, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 35265051, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.  J40/14412/24.11.2015, si cu sediul in Strada Intrarea Mieilor 12, Sector 2, Bucuresti, Romania; E-mail:  [email protected].

Navigarea pe site-ul ZonAMA.rourmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

ZonAMA.roisi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre ZonAMA.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul efectuarii comenzii.


1. Definitii


Utilizator este orice persoana care viziteaza site-ul ZonAMA.ro

Client este o persoana fizica sau persoana juridica care a efectuat cel putin o comanda.

Produse si Servicii sunt orice produs sau serviciu mentionat in  cadrul unei comenzi si care urmeaza sa fie furnizat de catre Vanzator, Clientului.

Comanda este un document electronic care intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite

Produse si/sau Servicii efectuand o plata care reprezinta contravaloarea acestora.

Vanzator este societatea AMA TECH DEVEL S.R.L, avand urmatoarele date de identificare:

Cod Unic de Inregistrare RO 35265051, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14412/24.11.2015 si cu sediul in Intrarea Mieilor 12, Sector 2, Bucuresti.

Contract este o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de  acord cu vanzarea si livrarea unor Produsele si Servicii iar Clientul este de acord sa

achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata contravalorii acestor Produse si/sau Servicii.

Curier este orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.


2. Drepturile de proprietate Intelectuala


Continutul site-ului ZonAMA.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea AMA TECH DEVEL S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul AMA TECH DEVEL S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. ZonAMA.ro si logo-urile ZonAMA.ro, respectiv amatech.ro sunt marci inregistrate ale AMA TECH DEVEL S.R.L. AMA TECH DEVEL S.R.L poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului ZonAMA.ro.


Utilizarea pe ZonAMA.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. ZonAMA.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.


3. Exonerarea de raspundere


AMA TECH DEVEL S.R.L nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la ZonAMA.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, ZonAMA.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

AMA TECH DEVEL S.R.L nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

AMA TECH DEVEL S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul ZonAMA.ro, acestea fiind puse la dispozitia AMA TECH DEVEL S.R.L de catre furnizori. Informatiile incluse pe ZonAMA.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa [email protected], pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog literar, comunitate culturala si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a ZonAMA.ro. ZonAMA.ro, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.


Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar ZonAMA.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.


4. Limita accesului la site


Utilizatorii site-ului ZonAMA.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu ZonAMA.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. ZonAMA.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda ZonAMA.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.


5. Politica de confidentialitate


ZonAMA.ro certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. ZonAMA.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către ZonAMA.ro si partenerii acesuia pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerințelor Legii Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ZonAMA.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dvs. ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt: reclama, marketing și publicitate, precum și servicii de comunicații electronice.

Datele furnizate sunt necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. In absenta acestor date ne aflam in imposibilitate de a vă livra produsele.

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor prin contactarea noastra telefonica sau prin posta electronica. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil ZonAMA.ro declină orice răspundere pentru conținutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.


ZonAMA.ro își rezervă dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără nevoie de preaviz. Orice încercare, de orice natură de modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site www.ZonaAMA.ro, cu excepția deținătorului său legal - S.C AMA TECH DEVEL S.R.L fără acordul prealabil al S.C AMA TECH DEVEL S.R.L., dă dreptul unilateral și neechivoc ca S.C AMA TECH DEVEL S.R.L să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legale competente pentru sancționarea acestor fapte.

Garantăm securitatea și confidențialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

Furnizarea datelor personale nu implică nici o obligație din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita oricând ștergerea datelor personale din baza de date.

S.C AMA TECH DEVEL S.R.L va respecta informațiile confidențiale pe care le-ați furnizat și NU va vinde, NU va închiria și NU va face barter cu listele de e-mailing ale clienților săi.

S.C AMA TECH DEVEL S.R.L solicită nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clienții săi în scopul finalizării comenzilor cât mai corect și rapid.


Precizam ca site-ul nostru foloseste metode de tip  „cookie” pentru a diferentia si urmari utilizatorii individuali.


6. Garantia


Pentru produsele achizitionate din magazinul online ZonAMA.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este furnizorul original al produsului, zonama.ro neavand competentele necesare pentru efectuarea operatiunilor de service pe produsele care se

defecteaza.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 6a. produsul sa fi fost cumparat de la ZonAMA.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 6b. sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 6c. sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
 6d. sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.
 
Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

Cauze de pierdere a garantiei:
 - avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
 - defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
 - deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 - inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 - distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

Garantia nu poate fi oferita Clientilor in urmatoarele cazuri:
 - in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;
 - dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului; 
 - in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.
 
Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.


7. Conditii de livrare


Momentan comenzile se pot livra doar prin Fan Curier.

Daca toate produsele sunt in stoc, livarea se va face prin curier in termen de maxim 72 de ore de la preluarea comenzii. Pentru comenzile plasate in cursul zilei termenul de ridicare de catre curier este a doua zi dimineata. Se pot face livrari de Luni pana Vineri intre orele 9:00-17:00. Expedierea se face prin Fan Curier si va include costurile de transport de  15 RON in Bucuresti sau alte localitati. Orice comanda de peste 200 de RON are transportul gratuit atat in Bucuresti cat si in restul tarii.


In cazul in care destinatarul nu se afla in locatie, curierul va executa mai multe incercari de livrare cu posibilitatea ridicarii coletului si de la sediul firmei de curierat.  Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret.

Pentru Comenzile care nu se afla in stoc, livrarea poate sa intarzie si durata acesteia va fi comunicata separat insa nu va depasi 30 de zile de la data efectuarii comenzii.


8. Returnari


Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea acestui formular de returnare .

Legislatia in vigoare (conform Ordonantei de urgenta 34/2014) privind produsele achizitionate la distanta, va punem la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, pentru a ne anunta despre intentia dumneavoastra de a returna produsele. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.

In cazul retunarii bunurilor deteriorate sau cu semne de uzura sau folosire inadecvata, Zonama.ro poate percepe de la cumparator o compensatie care va acoperi costul deteriorarii sau uzurii bunului; compensatia va fi dedusa din valoarea rambursata cumaparatorului.

Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin Fan Curier si costul va fi suportat de catre noi. In cazul in care returul produselor se va face prin alta metoda nu vom putea suporta costurile suplimentare.

Taxa pentru transportul initial, nu se returneaza.

In momentul predarii catre firma de transport, iti recomandam sa pui produsul impreuna cu ambalajul original.


9. Informatii despre EEE si DEEE


Legislatia aplicabila stabileste masuri pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei pentru prevenirea sau reducerea efectelor negative ale generarii si gestionarii deseurilor de echipamente electrice si electronice; acestea pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.

Luand in considerare prevederile OUG 5/2015 – privind deseurile de echipamente electrice si electronice precum si OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului clientul www.ZonAMA.ro va avea in vedere urmatoarele:

Pentru ca EEE pot contine substante periculoase cu potentiale efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane in cazul negestionarii corecte, clientul are obligatia legala de a selecta si colecta separat deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) si de a nu le elimina impreuna cu deseurile municipale nesortate;

Colectarea acestor deseuri (DEEE) se va putea realiza prin intermediul punctelor de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;


10. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila


Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre ZonAMA.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.


11. Frauda


Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului ZonAMA.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor ZonAMA.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor ZonAMA.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.


12. Metode de plata


Acest magazin online vinde produse folosind plati online oferite de www.plationline.ro. Aceasta ne ofera posibilitatea de a oferi un serviciu de plata sigur si accesibil.


Metode de plata

Puteti alege urmatoarele optiuni de plata: credit/debit card sau transfer bancar

Acceptam urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard,


Daca folositi un card de credit/debit plata dumneavoastra se proceseaza imediat. Pentru plati efectuate prin transfer bancar procesarea se va face doar dupa confirmarea platii.

     


13. Cum cumpar


Pentru a achizitiona un produs nou va trebui sa urmati pasii de mai jos:

a. Alegeti produsul si apasati butonul "Adauga in cos" 

b. Introduceti detaliile personale.

Aceste informatii ne ajuta sa procesam in mod corespunzator comanda dumneavoastra. Detaliile de plata sunt adaugate folosind SSL. Datele dumneavoastra personale nu sunt transmise catre terti de catre magazinul nostru. Va rugam sa va asigurati ca ati adaugat datele corecte de facturare si de livrare. Va rugam sa folositi datele de contact corecte pentru a putea primi informatii despre comanda dumneavoastra cat si datele despre livrare.

c. Adaugati datele de pe cardul dumneavoastra de debit/credit

Platile vor aparea ca fiind efectuate catre ZonAMA

14. Dispozitii finale


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.


Actualizat la data de 01.10.2016: AMA TECH DEVEL S.R.L – ZonAMA.ro.